iphone 8

 

iphone 8

 

550399 kr

Vi lagar din iPhone 8 i Stockholm

Teknikpunkten är en erfaren butik som lagar era mobiler både snabbt och till ett bra pris. Du kan komma in till butiken direkt och vänta medan vi gör det. Besök oss på: Folkungagatan 87 i Stockholm eller ring 08 643 34 51 för hjälp. Öppet:

  • Mån - Fre: 10 - 18
  • Lör:  11 - 15
  • Sön: Stängt

Övrig tid: info@teknikpunkten.se

Det kanske inte kommer som en så stor överraskning att två glasskivor går sönder om de faller i marken. En iPhone 8 består ju till stor del av glas och därför så är det lätt hänt att telefonen skadas om man tappar den i marken. Om du behöver laga iPhone 8 i Stockholm för att du klantade till det så ska du veta att du inte är ensam om detta. Det här är lätt hänt om man inte har sett till att skydda mobilen med mobilskal och att undvika situationer där ett fall blir lätt hänt. Om det nu har hänt så är det inte så svårt att byta glas på iPhone 8 i Stockholm och det tar inte lång tid.

Behöver du laga iPhone 8 skärm i Stockholm?

Olyckan är ett faktum. Kanske lade du telefonen i bröstfickan och så böjde du dig ned. Telefonen som var helt ny har nu fått en helt ny finish som ser ut lite som, tja, krossat glas. Att du skrek ett eller två ord som du nu ångrar må vara hänt. Men nu är det dags att ta det hela med ro för det är faktiskt inte så komplicerat att byta skärm på iPhone 8 i Stockholm. Du kan till och med vänta på plats medan bytet sker eller få den lagad inom några timmar.

Om din iPhone 8 skärm bara har fått en mindre spricka så kanske du tänker att du inte behöver ett skärmbyte för iPhone 8 i Stockholm. Då den större delen av skärmen inte störs av skadan så kanske du känner att det inte är värt att betala för nytt glas. Visst kan det gå bra att fortsatt använda en iPhone som har trasig skärm men betänk att det här kan leda till värre skador med tiden. Sprickan är ju en ingång för smuts och vatten och det kan leda till att du till sist behöver en mycket dyrare lagning än ett enkelt byte av iPhone 8 skärm.

Planera inför skärmbytet på ett smart sätt

Då du behöver laga skärm på iPhone 8 i Stockholm så ska du tänka på att planera detta väl. Du behöver ju trots allt din telefon till en hel del. Att stå utan parkerings app, email, meddelanden och själva telefonen under flera timmars tid kan kännas besvärligt. Ta reda på när det kan gå snabbast att reparerar iPhone 8 i Stockholm och dyk upp precis då. Kanske kan du vänta på plats eller äta lunch medan skärmen byts ut.

Välj rätt mobilreparatör

Tänk på att bara vända dig till en butik som kan den nya iPhone 8 och 8 Plus. Det nya glaset innebär att det krävs lite mer av den som ska byta skärm. Det är besvärligare än på tidigare versioner och en inre struktur med känsliga kablar gör också att enbart ett proffs på iPhone reparationer bör ta hand om det reparationen.