Iphone 14 reparation

När du råkar tappa din mobil kan skärmen lätt spricka eller skadas och det är inte ovanligt att displayen blir förstörd eller att touch-funktionen upphör att fungera korrekt. Om du har en skadad skärm på din iPhone 14, kommer du sannolikt att behöva byta ut både skärmen och displayen. Detta beror på att dessa komponenter är fastlimmade tillsammans vid tillverkning och kan inte separeras. Dock är en Iphone 14 reparationen oftast snabb och smidig. När du väljer att laga din iPhone 14 hos oss på Teknikpunkten, kan vi ofta ta emot din enhet samma dag och i många fall kan vi genomföra din iPhone 14 reparation inom bara 30 minuter. Förutom iPhone 14, erbjuder vi också reparationstjänster för iPhone 13, 13 mini och 13 Pro.

Vi hjälper dig med ditt skärmbyte till iPhone 14 

Har du råkat få en spricka i din skärm? Inga problem! Kom förbi vår butik på Folkungagatan 87 i Stockholm. Vi erbjuder drop in och kan ofta hjälpa dig direkt med din iPhone 14 reparation. Du väljer själv om du vill vänta i vår butik eller göra ett ärende medan vi byter skärm på din telefon. Våra Apple-certifierade tekniker har lång erfarenhet av att reparera iPhones, inklusive den senaste iPhone 14. Vi utför alla reparationer med största noggrannhet och precision. Om du är osäker på vad som är fel med din telefon, erbjuder vi även felsökningstjänster för att identifiera och åtgärda problemet. Välkommen in!

Kontakta oss när du behöver göra en Iphone 14 reparation

 

Om din iPhone behöver lagas, tveka inte att höra av dig till oss! Du kan ringa oss på 08-643 34 51 eller kom förbi vår butik på Folkungagatan 87 i Stockholm. Vi är redo att hjälpa dig!