BYTA SKÄRM IPHONE 13

Byta glas iphone 13

Är din iPhone 13 skärm skadad? Det är tyvärr inte ovanligt att en skärm får en spricka, men med ett enkelt skärmbyte har du en lösning på problemet. 

När du får en spricka i skärmen, oavsett om den är stor eller liten, finns en stor risk att smuts, fukt och damm letar sig in. Ju längre tid du väntar, desto större är risken att din iPhone får större skador. Det allra bästa är att göra ett iPhone 13 skärmbyte så fort du upptäcker en spricka i skärmen. På så sätt håller du telefonen i ett gott skick och förlänger dess livslängd. Även om du planerar att byta telefon är det en smart idé att byta det spruckna glaset. Du kommer få ett bättre pris för telefonen om du planerar att sälja den vidare.

 

Vi hjälper dig med ditt iphone 13 skärmbyte

Oavsett om du har en liten eller stor spricka i skärmen rekommenderar vi att du reparerar den så snart som möjligt. När du vänder dig till oss på Teknikpunkten kommer en expert att göra en noggrann bedömning av vad som behöver göras. Med rätt typ av reparation kommer du att återfå en fullt fungerande telefon i toppskick. 

 

Vänta hos oss medan vi byter skärmen

Vi på Teknikpunkten förstår att det kan vara viktigt för dig att ha mobilen tillgänglig. Därför erbjuder vi snabba byten av glas på iPhone 13, så att du får tillbaka din enhet så fort som möjligt. Oavsett om du förbokat tid eller kommer som drop in kan vi ge dig snabb service. Ofta utför vi bytet på under två timmar. Du kan antingen vänta kvar hos oss eller göra ett ärende medan vi utför reparationen. När du får tillbaka din mobil samma dag slipper du skaffa en lånetelefon.

 

När du vänder dig till oss för att byta skärm på din iPhone 13 kan du vara säker på att reparationen utförs på rätt sätt och att du får tillbaka telefonen i bästa möjliga skick. Vi kan även erbjuda förmånliga paketpriser om du behöver laga flera skador på en och samma enhet. Välkommen till Teknikpunkten, för en smidig och säker reparation!

 

VI lagar skärmen på din iphone 13

Välkommen till Teknikpunkten. Vi hjälper dig med ditt iPhone 13 skärmbyte. Hos oss får du alltid bra priser och vi utför snabba reparationer. Du kan antingen göra ett drop in-besök i vår butik på Folkungagatan 87 i Stockholm eller ringa oss på 08 643 34 51 för att boka en tid. 

 

  • Mån - Fre: 10-18
  • Lör: 11 - 15
  • Sön: Stängt

 

 Du är också välkommen att höra av dig på mail till oss: info@teknikpunkten.se