iphone xs

 

iphone xs

 

899650 kr

Teknikpunkten LAGAR DIN IPHONE Xs I STOCKHOLM

Vi hjälper er med er trasiga iPhone xs i Stockholm. Vi har bra priser och snabba reperationer. Du är välkommen till butiken på Folkungagatan 87 Stockholm eller ringa 08 643 34 51 för hjälp. Öppet:

  • Mån - Fre: 10 - 18
  • Lör:  11 - 15
  • Sön: Stängt

övrig tid: info@teknikpunkten.se

Låt Teknikpunkten laga din iPhone XS

Kanske var du en av de första att skaffa en iPhone XS då den lanserades tillsammans med iPhone XS Max under hösten 2018. Dessa telefoner stod då som symbol för den mest avancerad teknologi som Apple någonsin lyckats få fram. Men säg vilka apparater som aldrig går sönder? Teknikpunkten kan nu hjälpa till med reparation av iPhone XS och de jobbar snabbt och smidigt.

Problem med iPhone XS

Det har rapporterats om en rad mindre problem med iPhone XS som inte är så komplicerade att ta hand om. Om du upplever att Wi-Fi-hastigheten inte lever upp till dina förväntningar kan du antagligen rätta till detta själv. Du kan återställa nätverksinställningarna som finns under menyn inställningar. Därefter får du koppla upp telefonen igen mot Wi-Fi och hoppas på att hastigheten är normal igen. Om detta inte fungerar kan du ta med dig mobilen till Teknikpunkten som kan undersöka vad det är som orsakar snigelfarten.

Bluetooth

Om Bluetooth inte fungerar som den ska kan du först testa att starta om mobilen med Bluetooth avstängd. Om detta inte hjälper ska du ta upp problemet med Teknikpunkten som kan reparera iPhone och se över Bluetooth funktionen för att ta reda på vad det är som strular.

Uppdateringar och reparation av iPhone XS

Skärm som fryser är också något som flera har rapporterat som ett problem med den här iPhone mobilen. Här kan det vara så att du behöver uppdatera mjukvaran. Rådgör med Teknikpunkten. Du behöver inte gå omkring med en iPhone som hänger sig hela tiden. Det kan vara tillräckligt med en enklare iPhone reparation som inte kostar stora pengar och som heller inte tar långt tid.

Trasig skärm på iPhone

Teknikpunkten har lång erfarenhet av att reparera skärm på iPhone telefoner. De klarar också av iPhone XS och kan på kort tid se till att du återigen kan se ordentligt på telefonen. Det är inte att rekommendera att vänta för länge med en skärmreparation på mobilen.

Om du går omkring med en spricka på skärmen innebär det att:

• Funktionaliteten på telefonen sänks • Du påminns hela tiden om att din iPhone är trasig • Smuts kan ta sig in genom sprickan och orsaka större problem När du byter skärm på din iPhone XS blir den som ny igen. Det betyder inte bara att du kan använda den med full behållning av alla funktioner. Det är onekligen en bra känsla att ha en mobiltelefon som fungerar som den ska och som dessutom ser intakt ut.

Felsökning får ordning på din mobiltelefon

Det kan också vara så att du har problem med din iPhone XS men inte riktigt vet vad de beror på. Ibland kan det vara något av en gråzon med flera möjliga anledningar till att funktioner som ljud, kamera, laddning och appar inte fungerar som de ska. När du vänder dig till Teknikpunkten för reparation av iPhone XS behöver du inte förklara vad de ska göra. Du kan få en professionell felsökning som visar dig precis vad det är som orsakar det som stör dig. Därefter kan du själv ta ställning till om kostnad för reparation av din iPhone känns rimlig. Beroende på vad som är problemet kan det vara mer eller mindre värt att laga en iPhone. Teknikpunkten hjälper dig att fatta rätt beslut!