iphone xs max

 

iphone xs max

 

999699 kr

Teknikpunkten LAGAR DIN IPHONE Xs max I STOCKHOLM

Vi hjälper er med er trasiga iPhone xs max i Stockholm. Vi har bra priser och snabba reperationer. Du är välkommen till butiken på Folkungagatan 87 Stockholm eller ringa 08 643 34 51 för hjälp. Öppet:

  • Mån - Fre: 10 - 18
  • Lör:  11 - 15
  • Sön: Stängt

Övrig tid: info@teknikpunkten.se

Om du behöver laga din IPhone XS Max erbjuder vi på Teknikpunkten reparationer till riktigt bra pris. Din telefon är trots allt en av de viktigaste tillhörighet du har där all information finns samlad och vi förstår att det är viktigt att du får tillbaka din telefon snabbt. På Teknikpunkten erbjuder både bra priset och lagar din telefon snabbt medans du väntar.

SNABB REPARATION IPHONE XS MAX I STOCKHOLM

Det går snabbt att få din telefon lagad hos oss på Teknikpunkten eftersom vi arbetar effektivt och vi byter din skärm på IPhone XS Max oftast under timmen. Oavsett om du bara fått en liten spricka eller ett större fel på telefonen så hjälper vi dig med reparation. Vi ser alltid till att din telefon fungerar som den ska efter en reparation så du får tillbaka din telefon i toppskick. Vi lämnar alltid två månader garanti för glasbyte och tre månader för övriga servicetjänster. 

 

LÅT EXPERT BYTA DIN SKÄRM

Vi erbjuder snabba och högkvalitativa reparationer utförda av experter av din iPhone XS Max. Det är viktigt att du låter en expert kolla på din telefon och se vad som behöver repareras. Om du behöver laga din iPhone XS Max är du välkommen till oss på Teknikpunkten, då får du tillbaka en telefon i toppskick. Vi på Teknikpunkten har en av marknadens absolut snabbaste service och våra reparationer är oftast klara på mellan 10-60 minuter, vi utför både snabba och noggranna reparationer. 

 

GER DIN TELEFON EN NY CHANS

Vi vill gärna få chansen att ge din telefon en ny chans. Har du en trasig iPhone XS Max så hjälper vi gärna dig reparera den till ett bra pris. Vi ser gärna att din telefon får ett nytt liv och går att fortsätta använda istället för att köpa en ny då din telefons liv är mycket längre än tiden vi oftast använder dem. Vi vet hur det känns att vara utan telefon och vi lagar din iPhone XS Max snabbt så du kan återgå till dina rutiner på nolltid. Våra reparationer utförs av experter med noggrannhet och hög kvalité. Välkommen till oss på Teknikpunkten!