iphone xr

 

iphone xr

 

799550 kr

Nu lagar Teknikpunkten även iPhone XR!

Du behöver inte vända dig till Apple för att laga din iPhone XR mobil. Det här kan Teknikpunkten hjälpa dig med. Teknikpunktens tjänst är snabb och smidig. Om det bara rör en enklare form av iPhone XR lagning kan du kanske vänta på plats. Med reservdelar av hög kvalitet blir din telefon som ny igen. 

Behöver du laga iPhone XR?

Det finns skador som är uppenbara. Om du till exempel har fått en spricka i skärmen behöver du ett skärmbyte på din iPhone XR. Det kan du snabbt få hjälp med hos Teknikpunkten. Bytet är inte bara viktigt för estetikens skull. En skadad skärm kan påverka användarupplevelsen mycket negativt. 

Dessutom kan sprickor vara vägen in för smuts. Vänta inte med den här typen av iPhone reparation bara för att sprickan är liten och mobilen ändå fungerar. Om smuts och vatten tar sig in i telefonen kan det bli tal om mycket värre skador!

Kameror som inte fungerar

Det är ganska vanligt att behöva laga kamera på iPhone XR. Det här är ju en del av tekniken som du antagligen använder dagligen på flera olika sätt. Om framkameran för selfies eller den vanliga kameran inte fungerar som vanligt kan det vara hög tid för service. 

Teknikpunkten kan se närmre på vad problemet beror på. Det går att byta båda selfiekamera och vanlig kamera på iPhone XR för att få samma höga kvalitet på bilder och film igen. Med hög kvalitet på de nya delarna blir mobilen som ny igen!

Samtalshögtalarnas funktion är viktig

Om det börjar bli svårt att höra vad personen du pratar med säger kan det vara så att du behöver laga din iPhone XRs högtalare. Det är otroligt viktigt att du hör ordentligt och att du hörs. Både i samtal och när du spelar in meddelanden. Reparationen av högtalare är en enklare form av iPhone XR reparation som inte behöver kosta särskilt mycket.

Få en analys av problemet

Det är inte alltid så enkelt att sätta fingret på vad det är som strular. Men om din iPhone XR inte laddas som vanligt kan det ju tänkas att det har något med ladd-porten att göra. Eller så är det så enkelt att du behöver ett batteribyte.

Teknikpunkten kan undersöka och låta dig få veta om du behöver laga din iPhone XR och vad det kommer att kosta. Du kan göra dig en uppfattning om du tycker att iPhone reparationen är värd att genomföra eller om du kanske hellre skaffar en ny mobil.

Gissa inte på vad som är fel och gå inte omkring och stör dig på sämre ljud, batteri som laddas ur på nolltid, eller GPS som inte fungerar. Det är snabbt ordnat och mycket smidigt att få en iPhone XR lagad med Teknikpunkten som har lång erfarenhet av att laga iPhones.

Teknikpunkten LAGAR DIN IPHONE XR I STOCKHOLM

Vi hjälper er med er trasiga iPhone xr i Stockholm. Vi har bra priser och snabba reperationer. Du är välkommen till butiken på Folkungagatan 87 Stockholm eller ringa 08 643 34 51 för hjälp. Öppet:

  • Mån - Fre: 10 - 18
  • Lör:  11 - 15
  • Sön: Stängt

Övrig tid: info@teknikpunkten.se