iphone 13

 

iphone 13

 

Laga Iphone 13

När du tappat din mobil i marken kan det lätt uppstå sprickor i glaset. Ofta blir displayen förstörd eller så slutar touch-funktionen att fungera. Om du har en trasig skärm kommer du behöva byta både skärmen och displayen. Detta eftersom glaset och displayen är fastlimmade från fabrik och inte går att separera. De positiva i det hela är att problemet är enkelt att åtgärda. När du väljer att reparera din iPhone 13 hos oss på Teknikpunkten kan vi ta emot dig redan samma dag och ofta kan vi genomföra din iPhone 13 reparation inom 30 minuter. Vi kan hjälpa dig med lagning av både iPhone 13 och 13 mini samt iPhone 13 Pro.

 

Vi hjälper dig med ditt iPhone 13 skärmbyte

Har du fått en spricka i glaset på din telefon? Då är du välkommen att lämna in din iPhone i vår butik på Folkungagatan 87 i Stockholm. Våra Apple certifierade tekniker har lång erfarenhet av att laga iPhone 13 och våra reparationer utförs alltid med största noggrannhet. Om du är osäker på varför din mobil inte fungerar som den ska, kan vi göra en felsökning på enheten för att ta reda på vart problemet finns.

 

Vi erbjuder drop in och kan ofta hjälpa dig direkt med ditt iPhone 13 skärmbyte. Du väljer själv om du vill vänta i vår butik eller göra ett ärende medan vi byter skärm på din mobil. Du som inte har möjlighet att besöka vår butik är välkommen att skicka din enhet till oss.Kontakta oss när du behöver göra en iPhone 13 reparation

Om du behöver hjälp med att laga din iPhone är du varmt välkommen att kontakta oss. Du kan ringa oss på tel nr 08 643 34 51 eller besöka vår fysiska butik på Folkungagatan 87 i Stockholm.

 

Våra öppettider

 

  • Mån - Fre: 10-18
  • Lör: 11 - 15
  • Sön: Stängt

 

Du är också välkommen att höra av dig på mail: info@teknikpunkten.se