iphone 11 pro

 

iphone 11 pro

 

899699 kr

Teknikpunkten LAGAR DIN IPHONE 11pro I STOCKHOLM

Vi hjälper er med er trasiga iPhone 11pro i Stockholm. Vi har bra priser och snabba reperationer. Du är välkommen till butiken på Folkungagatan 87 Stockholm eller ringa 08 643 34 51 för hjälp. Öppet:

  • Mån - Fre: 10 - 18
  • Lör:  11 - 15
  • Sön: Stängt

 info@teknikpunkten.se

Behöver du laga iPhone 11 pro? Vi hjälper dig oavsett om du är i behov av en enkel eller mer krävande reparation. Hos oss på Teknikpunkten får du alltid bra priser och vi lagar din iPhone 11 pro snabb, välkommen till oss! 

 

BYTA SKÄRM PÅ IPHONE 11 pro

Har du råkat ut för en olycka med din telefon? Kanske har du fått en liten spricka i telefonen? Vid en liten spricka kan du oftast fortsätta använda din iPhone 11 pro. Du känner säkert igen att man försöker leva med det och täcka upp det med att köpa ett nytt skal till telefonen. Det är dock viktigt att komma ihåg att man måste göra någonting åt sprickan i tid eftersom du riskerar att få in damm och smuts genom sprickan. Är telefonen dessutom hyfsat ny så är kostnaden för lagning försvarlig då du antagligen kommer ha kvar telefonen länge. Ett annat plus är att du med en hel skärm kan sälja din iPhone 11 pro vidare när du väl vill byta ut den till en annan.

 

SPRICKA SOM KAN GÖRA STÖRRE SKADA

Om du fått spräckt skärmen genom att du tappat telefonen är det viktigt att laga din telefon så fort som möjligt oavsett om du fått en liten spricka eller spräckt hela skärmen. Det är viktigt att laga den då det annars kan komma att bli andra problem med telefonen om den tappats i marken. Om du behöver byta skärm på IPhone 11 pro så är det bästa att låta en expert göra en utvärdering om vad som behöver repareras. Det kan vara andra delar som är i behov att repareras på samma gång och med rätt reparation utförd av en expert får du också en iPhone 11 pro toppskick. 

 

VI BYTER SKÄRM MEDANS DU VÄNTAR

Om du har behov att byta skärm på din IPhone 11 pro och samtidigt behöver ha klart den snabbt kan vi på Teknikpunkten hjälpa dig. Vi byter din skärm medans du väntar, då slipper du även leta efter en tillfällig telefon att ta emot samtal och sms på. Du får tillbaka din iPhone 11 pro på nolltid och dessutom i toppskick med ny skärm. Vid bokat tid kan det gå riktigt snabbt, så kort som under en timma. När du väljer oss på Teknikpunkten kan du lita på att alla våra reparationer utförs på rätt sätt, vilket är den viktigaste aspekten vid byte av skärm. Då kan du med säkerhet veta att du får tillbaka din telefon i perfekt skick.