BYTA SKÄRM IPHONE 12

LAGA skärm iphone 12

Har din mobil fått en skada genom att du tappat den eller att det skett en annan olycka? Eftersom glaset i skärmen är känsligt är det tyvärr lätt att det går sönder. Om sprickan i skärmen är liten väljer du kanske att vänta med att få den lagad, men ju längre du väntar, desto större är risken att smuts, fukt och damm kommer in i telefonen. Det bästa är egentligen att byta skärm på din iPhone 12 direkt. På så sätt håller du din telefon i gott skick. Dessutom förlänger skärmbytet livslängden på din telefon. Även om du inte planerar att behålla den längre kan det vara smart att byta glaset, just för att få ett bättre pris på andrahandsmarknaden om du vill sälja din telefon vidare. 

vi byter glas på din iphone 12

Oavsett om du har fått en liten eller en stor spricka i skärmen rekommenderar vi att du lagar den så fort som möjligt. Innan du byter glas på din iPhone 12 bör du låta en expert göra en utvärdering om vad det är som behöver repareras. Med rätt reparation kommer du få tillbaka din telefon i toppskick.

VI BYTER skärm medan du väntar

Idag bär vi nästan alltid med oss våra telefoner och vi på Teknikpunkten förstår att det är jobbigt när man inte kan ha mobilen nära till hands. Av den anledningen gör vi snabba iPhone 12 skärmbyten, medan du sitter ner och väntar. Oavsett om du förbokat tid hos oss eller om du kommer som drop in kan vi utföra reparationen snabbt, ofta under två timmar. När ditt skärmbyte utförs direkt slipper du leta efter en tillfällig telefon och kan istället få tillbaka din egen samma dag. 

 

När du väljer att låta oss laga skärmen på din iPhone 12 kan du känna dig trygg. Vi utför alla reparationer på ett korrekt sätt så att du kan få tillbaka din telefon i bästa möjliga skick. Om du behöver göra flera typer av lagningar på din en och samma iPhone kan vi dessutom erbjuder vi förmånliga paketpriser. Välkommen in till oss!

 

 

VI byter glas på din iphone 12

Vi hjälper dig med ditt iPhone 12 skärmbyte. Hos oss får du alltid bra priser och snabba reparationer. Välkommen på drop in i butiken på Folkungagatan 87 i Stockholm eller ring oss på 08 643 34 51 för hjälp med tidsbokning. 

  • Mån - Fre: 10-18
  • Lör: 11 - 15
  • Sön: Stängt

 

 Du är också välkommen att höra av dig på mail till oss: info@teknikpunkten.se