999799 kr

BYTA GLAS IPHONE 12 I STOCKHOLM

Om det blivit en spricka i glaset på din iPhone 12 behöver hela skärmen bytas ut, inklusive displayen. Det är nödvändigt eftersom glaset och displayen är fastlimmade från fabrik och går därför inte att separera.  

Det är ett vanligt problem att det uppstår sprickor på glaset och det är lätt hänt att displayen blir förstörd när en telefon tappas eller skadas. Vi håller med om att det också är irriterande när telefonens touch-funktion inte vill fungera, men det är snabbt åtgärdat. Vi hjälper vi dig att byta glas på iPhone 12 i Stockholm.   

 

Vi på Teknikpunkten erbjuder drop-in reparation, vilket innebär att du kan lämna in din smartphone i vår butik utan att boka tid innan. Under tiden vi lagar din iphone 12 kan du antingen vänta kvar hos oss, göra ett ärende eller ta en kaffe. Hos oss kan du enkelt göra ett iPhone 12 skärmbyte på en trasig skärm. Vi utför reparationer med största noggrannhet och alltid med bra kvalitetsdelar. 

BESÖK OSS FÖR SKÄRMBYTE IPHONE 12 

Om du känner dig osäker på varför din telefon inte fungerar som den brukar, kan du alltid ringa till oss på Teknikpunkten eller besöka vår butik i Stockholm. Vi tittar på din iPhone 12 och utför en felsökning. På så sätt vet vi vad som behövs göras för att din telefon ska bli som ny igen. I vår butik i erbjuder vi drop-in, så välkommen att lämna in din smartphone för lagning medans du gör annat.

 

VI HJÄLPER DIG ATT LAGA DIN IPHONE 12 I STOCKHOLM

Behöver du hjälp med ett iphone 12 skärmbyte? Oavsett om det är iPhone 12, Pro Max eller Mini hjälper vi dig med reparation av din smartphone. Vi har snabba reparationer till bra priser. Välkommen in på drop-in reparation i vår butik på Folkungagatan 87 Stockholm eller ring till oss 08 643 34 51 för hjälp. I vår butik har vi öppet:

 

  • Mån - Fre: 10-18
  • Lör: 11 - 15
  • Sön: Stängt

 

 Du är också välkommen att höra av dig på mail till oss: info@teknikpunkten.se