våra tjänster

Hos Teknikakuten erbjuder vi alla de tjänster du kan tänkas behöva för att få alla dina teknikprylar att fungera som nya! Vi erbjuder tjänster så som snabba och högkvalitativa reparationer av er hemelektronik, mobiltelefoner och surfplattor. Dessutom har vi ett riktigt brett utbud av reservdelar och gadgets till din mobil!
Vi har en av marknadens absolut snabbaste service på mobilreparationer och är oftast klara på mellan 10-60 minuter, självklart är vi inte bara snabba utan även noggranna och kunniga – vi garanterar alltid kvalitetssäkring på både vårt arbete och material. Vi samarbetar med försäkringsbolag och skadeförsäkringar.

 

mobil tillbehör

 mobilservice

Vi utför service på de flesta mobilmärken.  Vår personal  är kunnig och hjälper dig att se till att din mobil fungerar lika gott som när den var ny, vi kan få rätt på de flesta typer av skador och fel.

 


iphone glasbyte

 Har du krossat eller spräckt skärmen på din iPhone? Vi utför ett högkvalitativt iphone glasbyte på mindre än 30 minuter och ser till att olyckan är som bortblåst igen. Ibland är vi klara på mindre än 10 minuter. Välkommen!

ipad reparation

Vi utför service på alla typer av surfplattor och tar hand om de flesta typer av reparationer. Om olyckan har varit framme behöver det inte vara kört för din iPad! Vi utför en iPadreparation på nolltid!

mobiltillbehör

Hos oss hittar du de senaste och bästa tillbehören och delarna till din mobil och surfplatta. Självklart till konkurrenskraftiga priser! Vi har allt från skärmskydd till hörlurar. Kom in och ta en titt i vårt sortiment!