LAGA IPAD SKÄRM

Skärmbyte Ipad

Har du fått en spricka i skärmen på din iPad? Ett skärmbyte hos Teknikpunkten är en snabb och smidig lösning på problemet. 

När du fått en spricka i din skärm finns en risk att smuts, fukt och damm letar sig in – oavsett hur liten eller stor sprickan är. Om du väntar med att byta ipad glaset ökar risken för att din iPad får större skador. Det bästa du kan göra är att lämna in din iPad på lagning. På så sätt håller du surfplattan i gott skick och förlänger dess livslängd.

Vi hjälper dig att byta ipad glas 

Välkommen att lämna in din trasiga skärm hos oss. Här kan du lämna in din surfplatta, oavsett vilken iPad modell du har. Vi gör först och främst en expertbedömning för att ta reda på vad som behöver göras och därefter genomför vi en smidig reparation. På så sätt kan vi garantera att du får tillbaka plattan i toppskick!

Vi byter skärmen medan du väntar 

Vi vet att snabba och smidiga skärmbyten uppskattas av våra kunder. Därför ser vi till att du får en ny skärm redan samma dag som du vill få bytt ditt ipad glas. När du förbokar en tid kan vi ofta utföra bytet på mindre än två timmar. Under tiden är du välkommen att vänta kvar hos oss eller passa på att göra ett ärende under tiden.

När du vänder dig till oss för att laga din iPad skärm kan du vara säker på att reparationen utförs med största noggrannhet. I de fall du har flera skador på samma enhet kan vi dessutom erbjuda förmånliga paketpriser. Välkommen till Teknikpunkten, för en smidig och säker reparation!

 

Vi byter glaset på din ipad

Välkommen till Teknikpunkten. Vi hjälper dig med ditt iPad skärmbyte. Vi erbjuder alltid bra priser och utför snabba reparationer. Hos oss kan du antingen göra ett drop in-besök i vår butik på Folkungagatan 87 i Stockholm eller så kan du ringa oss på 08 643 34 51 för att boka en tid. 

  • Mån - Fre: 10-18
  • Lör: 11 - 15
  • Sön: Stängt

 

 Du är också välkommen att höra av dig på mail till oss: info@teknikpunkten.se